Filteren op

  • Min: € 49,00Max: € 169,90


Minimale sneakers

Hedendaagse vormen en tech materialen. Gemaakt voor een moeiteloze stijl.


Je hebt 48 van de 78 artikelen bekeken
01/02
volgende bladzijde

Sneakers voor Dames

Til je sneakergame naar een hoger niveau met damessneakers van Calvin Klein. Verantwoord leer. Optimaal comfort. Het iconische CK-logo. Hier komen comfort en chic samen. Draag witte sneakers onder een jeansrok en T-shirt voor een casual look of draag je favoriete plateausneakers onder een midi-jurk in de zomer. Combineer zwarte sneakers met een leren broek en een grafisch T-shirt voor een edgy look. Wil je je schoenencollectie uitbreiden? Bekijk dan CK's sandalen en teenslippers, perfect voor zomerse dagen en een rustig moment bij het zwembad. De collectie sneakers van Calvin Klein is gemaakt van gerecyclede materialen die helpen afval te verminderen. Zodat je meer verantwoord kunt shoppen. Calvin Klein sneakers voor dames. Ze brengen je overal, elke dag.

Hoe maak je witte leren sneakers schoon?

Om je witte leren sneakers mooi te houden, verwijder je eerst overtollig vuil met een doek of borstel met zachte haren. Breng vervolgens een geschikt reinigingsmiddel voor leer aan met een zachte doek en wrijf zachtjes met ronddraaiende bewegingen. Rond af door de sneakers op te poetsen met een schone, droge doek. Laat ze goed drogen voordat je ze aantrekt.

Wat zijn plateausneakers?

Plateausneakers zijn schoenen met een hogere zool, waardoor er een hoger platform ontstaat waar de voet op kan rusten. Plateausneakers werden populair in de jaren 90 en maakten onlangs een comeback in de hedendaagse modetrends.