Filteren op

  • Min: € 149,00Max: € 999,90

Winterjassen voor Dames

Ontdek de collectie damesjassen van Calvin Klein van dit seizoen. Wees moedig. Trotseer het weer. Draag waar jij je goed in voelt. De CK-winterjassen voor dames zijn ontworpen om je deze winter warm te houden. Style een trenchcoat met een strakke leren broek en enkellaarzen voor een chique look voor elke dag. Combineer een wollen jas voor dames met skinny jeans en een dikke sjaal voor een meer ontspannen outfit. Of kies voor een lange, gewatteerde jas om je warm te houden als het koud wordt. Draag hem met een trui, broek en laarzen voor een zelfverzekerde look. De damesjassen van Calvin Klein zijn gemaakt met gerecycled materiaal. Zo dragen we bij aan een meer toekomstgerichte mode-industrie. Calvin Klein-jassen. Voor vrouwen die weten wat ze waard zijn.

Wat is een trenchcoat?

Een trenchcoat is een lange, los vallende jas van waterdicht materiaal. Trenchcoats hebben meestal twee rijen knopen en een riem. Ze werden oorspronkelijk ontworpen voor militair gebruik, maar zijn sindsdien een populair modeartikel geworden.

Wat is een warme jas voor de winter?

Een warme winterjas moet gemaakt zijn van dik, isolerend materiaal dat je warm houdt bij koud weer. Hij moet ook waterbestendig zijn, om je te beschermen tegen de elementen. Een goede winterjas voor dames heeft ook een capuchon om je hoofd en oren warm te houden.