Voor iedereen.

Voor altijd.

Met progressief design en progressieve waardes stimuleren we fashion forward en cultuur. Onze aanpak voor duurzaamheid is niet anders. We zetten ons in om onze impact op de planeet te verminderen, en om de levens van de mensen in onze community en medewerkers wereldwijd te verbeteren.

Als onderdeel van PVH Corp., werken we naar onze Forward Fashion targets. Dat houdt in dat we onze negatieve impact terug willen brengen naar nul, onze positieve impact willen verhogen naar 100% en de levens van meer dan een miljoen mensen in onze value chain willen verbeteren.

Het doel

Design voor iedereen.
Gelijkwaardigheid voor iedereen.

Onze tijdloze stijl gaat verder dan een lichaam, gender en identiteit. Onze campagnes en samenwerkingen zijn geïnspireerd door een nieuw tijdperk van radicale inclusiviteit.

We focussen ons op gelijkwaardigheid op elke mogelijke manier. Onze retailprogramma’s stimuleren een gezonde werkomgeving en bieden groeimogelijkheden voor iedereen. We investeren in onderwijs en de ontwikkeling van competenties om het leven van onze kledingmakers te verrijken. De initiatieven vanuit ons hoofdkantoor ondersteunen diverse groepen werknemers en lokale communities. Door deze programma’s continu te blijven uitbreiden, blijven we fashion forward pushen.

Elke dag pride

We zetten ons in voor de belangenbehartiging, gelijkwaardigheid en veiligheid van de LGBTQIA+ community. We zijn trotse partner van The Trevor Project, Transgender Law Center, ILGA World en meer.

Voor gelijkwaardigheid

Door middel van onderwijs en programma’s om competenties te ontwikkelen, stimuleren we individuen binnen onze gehele distributieketen. Deze uitgebreide initiatieven versterken zowel families als communities.

Voorbij binair

Onze iconische designprincipes zijn terug te zien in collecties die staan voor vrijheid, fluïditeit en zelfexpressie. Onze groeiende genderneutrale collecties bieden comfort aan een volledig spectrum van genderidentiteiten.

Pride 2022 campagne

Onvoorwaardelijk. Gekozen. Puur.
Dit is familie gezien door de lens van Calvin Klein.