Filteren op

  • Min: € 59,00Max: € 199,90
Je hebt 48 van de 51 artikelen bekeken
01/02
volgende bladzijde

Totebags Voor Dames

Totebags van Calvin Klein zijn ontworpen om je essentiële spullen in mee te nemen. Verstandig. Stijlvol. Ruim. CK-totebags worden snel je favoriete tassen voor winkelen en logeerpartijtjes. Geniet van het ruime ontwerp en de duurzame materialen. Combineer een grote totebag met een co-ord en hoge laarzen tijdens je volgende shoppingtrip. Draag hem bij je werkoutfit op een doordeweekse dag. Of draag een miniversie als handbagage op je volgende reizen. Combineer een strakke zwarte totebag met een levendige jurk of voeg een kleurrijk exemplaar toe aan een monochrome outfit. Calvin Klein’s totebags voor dames zijn gemaakt van gerecycled materiaal, zodat je een duurzamere modekeuze kunt maken. Totebags van Calvin Klein. Waar mode en functionaliteit samenkomen.

Wat is een totebag?

Een totebag is een ruime, open draagtas met parallelle handvatten die aan de schouder of met de hand kan worden gedragen. De tas is zo ontworpen dat er verschillende spullen in passen, waardoor het een veelzijdig en praktisch accessoire is voor dagelijks gebruik.

Hoe was je een totebag?

Om een totebag te wassen, controleer je eerst de wasinstructies op het label. Als de tas in de wasmachine kan, doe hem dan in een waszak of kussensloop om hem te beschermen en was hem op een zacht programma met een mild wasmiddel. Als de tas niet in de wasmachine kan, maak hem dan schoon met een zachte doek, zachte zeep en water en laat hem daarna goed drogen aan de lucht.