Let it out

Vier Pride in fluïde items die overal bij passen.

Ondergoed voor Pride

Mesh bralettes, strings, slips en boxer shorts voor een klein beetje huid. Colourblocked taillebanden met logo om mee op te vallen.

Grafische energie

Versterk je Pride-look met een nieuwe gradiënt print.

Meer dan Pride-maand

Calvin Klein is er trots op bij te dragen aan ILGA World en Transgender Law Center in hun inspanningen voor LGBTQIA+ belangen, gelijkheid en veiligheid.

Let it out

Pride Kleding & Outfits

We introduceren de nieuwste collectie Pride-kleding uit de Calvin Klein Pride-capsule. Met klassieke stijlen die voor Pride een remake hebben gekregen, omvat deze collectie alles wat je nodig hebt om een ultieme Pride-outfit samen te stellen. Bekijk onze keuzes aan Pride T-shirts, beschikbaar in diverse opvallende kleuren en met verfijnd borduurwerk. Omarm de esthetiek van Pride met onze Calvin Klein Jeans-spijkerjas, compleet met een iconische regenboogkleurige afwerking. Daarnaast worden onze Pride-hoodies geleverd in moderne stijlen en materialen die kleuren perfect laten uitstralen. Voor alledaagse benodigdheden kies je uit het aanbod van Pride-ondergoed, leverbaar in dynamisch roze en gele tinten. Kijk voor stijlen die levendige kleuren combineren met moderne pasvormen niet verder dan de Calvin Klein-collectie van Pride-kleding.