Filteren op

  • Min: € 49,00Max: € 159,90
Je hebt 48 van de 62 artikelen bekeken
01/02
volgende bladzijde

Truien voor Heren

Ontdek de Calvin Klein-collectie truien voor heren. Klassieke kleuren. Opvallende texturen. De fijnste stoffen. Maak een geraffineerd statement met de CK-collectie herentruien. Combineer een trui met rolkraag met een blazer en broek voor een professionele kantooroutfit. Creëer lagen door een gebreide trui te dragen onder een jack voor extra warmte. Of kies voor een herentrui met rits als sportief alternatief. Combineer hem met een jeans of chino voor een ontspannen, maar gepolijste look. De Calvin Klein-herentruien zijn gemaakt van natuurlijke materialen als wol en biologisch katoen. Hierdoor zijn ze ademend, duurzaam en zacht voor de huid, zodat je er de rest van je leven plezier van hebt. Calvin Klein-truien voor heren. Gebreide kleding met net dat beetje extra.

Hoe was je een wollen trui?

Om een wollen trui te wassen, gebruik je koud water en een mild wolwasmiddel. Was de trui voorzichtig op de hand en vermijd wringen of uitrekken. Leg de trui plat op een handdoek om hem aan de lucht te laten drogen en druk hem daarbij in de originele vorm om de pasvorm en kwaliteit te behouden.

Hoe vouw je een trui?

Om een trui te vouwen, leg je hem plat op een schone, droge ondergrond en wrijf je eventuele kreukels glad. Vouw de trui verticaal dubbel, waarbij de ene schouder op de andere komt te liggen. Vouw hem vervolgens horizontaal en stop de mouwen naar binnen om de trui netjes en compact op te vouwen.