Filteren op

  • Min: € 34,00Max: € 199,90

Tassen voor het nieuwe seizoen

Je hebt 48 van de 310 artikelen bekeken
01/07
volgende bladzijde

Tassen Voor Dames

Geef uitdrukking aan je stijl met damestassen van Calvin Klein. Minimalistische vormen. Glad imitatieleer. Het iconische CK-logo. Bekijk de collectie damestassen die bij elke outfit passen. Ga je een avondje uit? Niet zonder klassieke handtas. Komt er een speciale gelegenheid aan? Maak je look compleet met een clutch. Of vul je werkoutfit aan met een praktische totebag waar al je spullen in passen. Onze ruime schoudertassen zijn nog beter dan jeans met zakken! De collectie handtassen voor dames van Calvin Klein bevat gerecyclede materialen om afval te verminderen. Zo zetten we kleine stapjes naar een duurzamere toekomst. Dameshandtassen van Calvin Klein. Voor vrouwen met bezittingen.

Hoe berg je handtassen op?

Maak je handtas altijd goed schoon voordat je hem opbergt. Vul hem met vloeipapier of een zachte doek om hem zijn vorm te laten behouden en kreuken te voorkomen. Bewaar je handtas op een koele, droge plek uit de buurt van direct zonlicht en hang hem niet op aan de handvatten om schade te voorkomen.

Hoe maak je een leren handtas schoon?

Om een leren handtas schoon te maken, veeg je hem eerst af met een vochtige doek om vuil te verwijderen. Breng vervolgens wat leerreiniger aan op een zachte doek en wrijf deze voorzichtig met ronddraaiende bewegingen in het leer, zonder het leer te verzadigen. Veeg tot slot het overtollige reinigingsmiddel weg en laat de handtas aan de lucht drogen, uit de buurt van direct zonlicht of warmtebronnen.