Filteren op

  • Min: € 19,90Max: € 74,90
Je hebt 48 van de 54 artikelen bekeken
01/02
volgende bladzijde

Slips voor Heren

Laat je authentieke zelf zien met de herenslips van Calvin Klein. Sexy. Veilig. Verleidelijk. Slips zijn een type herenonderbroeken die bekend staan om hun minimale bedekking, goede pasvorm en ondersteunende stof. Kies uit gedurfde prints en ontwerpen die je persoonlijke stijl uitdrukken. Ga voor een retrolook met de Calvin Klein 1996-collectie of pronk met het metallic logo op de tailleband van de herenslips uit de Calvin Klein Steel Cotton-serie. Draag op een luie zondagochtend een sexy slip onder een badjas. Maak je relaxte look af met designerpantoffels. Of geniet van minder bedekking op je benen en draag je slip onder je korte broek of sportkleding. Wil je meer bedekking? Ga dan voor de klassieke CK-boxershorts. Wil je juist minder? Laat zien wat je in huis hebt met een jockstrap. Slips van Calvin Klein. Sexy ondersteuning. Minimale bedekking.

Wat is een herenslip?

Een herenslip is een nauwsluitende onderbroek die bekendstaat om zijn minimale bedekking en ondersteunende ontwerp, met een strakke elastische tailleband en ondersteunende stof. Ze hebben een strakke, sexy pasvorm die de benen goed laat uitkomen.

Wat is een Calvin Klein-heupslip?

Calvin Klein-heupslips zijn ontworpen om comfortabel op de heupen te vallen. Ze hebben meestal een lagere taille en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimaal comfort en dito duurzaamheid.