Filteren op

  • Min: € 27,90Max: € 69,90

Jockstraps & Strings voor Heren

Laat zien wat je in huis hebt met een iconische jockstrap voor heren van Calvin Klein. Gedurfde kleuren. Rekbare bandjes. De iconische CK-tailleband. Vier vrijheid en plezier met jockstraps en strings voor heren van Calvin Klein. Draag ze met kleurrijke tops en T-shirts uit onze Pride-collectie en een paar CK-jeans. Of breid je ondergoedcollectie uit met nog meer sexy herenondergoed, zoals hoogwaardige boxers en slips. Calvin Klein-jockstraps zijn gemaakt van duurzame stoffen, waaronder biologisch en gerecycled katoen. Omdat we om jou en de planeet geven. Kleed je met vertrouwen uit en vier jezelf. Jockstraps en strings voor mannen van Calvin Klein. Draag ze met trots.

Wat is een jockstrap?

Een jockstrap is van origine bedoeld om tijdens het sporten je edele delen te beschermen. Tegenwoordig is het echter ook een fashion-item. Dit herenondergoed bestaat uit een elastische tailleband en twee rekbare bandjes onder de billen, waarbij de voorkant bedekt is en de achterkant open.

Waar kan ik een jockstrap kopen?

De mooiste katoenen jockstraps in basic of gedurfde kleuren vind je op de officiële website van Calvin Klein, in onze winkels of bij een van onze retailers.