BETALINGSOPTIES

Op dit moment accepteren wij de volgende betaalmethodes:

  • Creditcard (Mastercard, Visa, American Express)
  • Paypal
  • Klarna
  • Debit Card (Maestro)
  • Bank Transfer (DirectBanking)


Betaling met PayPal:

Wanneer u PayPal selecteert als uw betalingsmethode wordt u automatisch doorverwezen naar de website van PayPal. Als u een PayPal-account hebt, kunt u inloggen met uw gebruikersgegevens om de betaling te bevestigen.

Als u geen PayPal-account hebt, kunt u er één aanmaken en de betaling voortzetten.

Restituties van retouren zullen worden overgemaakt naar het geregistreerde PayPal-account.


Betaling met Klarna:

Wat is Klarna?

Met Klarna als betaalmethode kun je een aankoop doen en pas betalen nadat je de artikelen hebt ontvangen, zonder rente of extra kosten. Houd er wel rekening mee dat de diensten van Klarna worden gezien als een lening. Je moet daarom ouder zijn dan 18 jaar om deze betaalmethode te mogen gebruiken. Klarna is een onafhankelijke betaaldienstverlener. Wil je meer informatie over je factuur, of over Klarna in het algemeen? Je kunt hier meer informatie vinden over Klarna.

Hoe werkt 'Betaal later met Klarna'?
Met 'Betaal later met Klarna' kun je artikelen kopen op onze website en ze later betalen, nadat je de artikelen hebt ontvangen. Dit betekent dat je alleen betaalt voor de artikelen die je besluit te houden. Bij het plaatsen van een bestelling selecteer je simpelweg 'Betaal later met Klarna' als betaalmethode. Je ontvangt een bestelbevestiging van ons en nog een aparte e-mail van Klarna met daarin alle betaalgegevens. Vanaf de dag van verzending heb je 21 dagen om je artikelen te betalen. Lees hier alle algemene voorwaarden van de 'Betaal later met Klarna'-betaaldienst.

Hoe werkt retourneren met Klarna? 
Je kunt je artikelen altijd binnen 120 dagen retourneren met het retourlabel dat in je pakket is meegezonden. Hier kun je meer lezen over het retourneren van een artikel. Als je Klarna als betaalmethode hebt geselecteerd en al voor de gehele bestelling hebt betaald, worden de door jou geretourneerde artikelen rechtstreeks door Klarna terugbetaald. Als je de Klarna-factuur nog niet hebt betaald, wordt de prijs van de door jou geretourneerde artikelen afgetrokken van het oorspronkelijke factuurbedrag. Je betaalt dus alleen voor de artikelen die je besluit te houden. Heb je nog vragen over je Klarna-factuur of Klarna-betaling? De klantenservice van Klarna helpt je graag. Je kunt ze bereiken in de Klarna-app of door hier te klikken.

Met wie kan ik contact opnemen als ik vragen heb over mijn Klarna-factuur of over mijn Klarna-betaling?
Voor alle vragen over je Klarna-factuur of Klarna-betaling, kun je terecht bij de klantenservice van Klarna. Dat kan via de Klarna-app of door hier te klikken. Een medewerker van de Klarna-klantenservice beantwoord je vragen graag.

Waar vind ik de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring van Klarna?
Je kunt hier de Algemene Voorwaarden van Klarna doornemen. De Privacyverklaring van Klarna vind je hier. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Klarna. Dat kan in de Klarna-app of door hier te klikken.


Belangrijke informatie over betaling:

  • Creditcards en betaalkaarten worden niet belast totdat de bestelling wordt verzonden.
  • Voor uw veiligheid dienen uw factuurnaam en -adres overeen te komen met die van de creditcard die wordt gebruikt voor de betaling. We behouden ons het recht voor om bestellingen die niet voldoen aan deze vereisten, te annuleren.

KORTINGS- EN ACTIECODES

Hoe werkt het? 
De promotiecode is eenmalig geldig voor aankopen via calvinklein.com 
Om de promotiecode te kunnen gebruiken, moet het totale bedrag van uw bestelling de waarde van de promotiecode overschrijden. De promotiecode is niet restitueerbaar of vervangbaar bij een (gedeeltelijke) retournering van de bestelling. Om de promotiecode te kunnen gebruiken, voert u de code in de winkelwagen in het veld ‘Promotiecode’ toe en klikt u daarna op ‘Toepassen’. 

Let op: 
- U kunt slechts één promotiecode per bestelling gebruiken, tenzij anders vermeld
- Promotiecodes kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere bestaande promoties or aanbiedingen.*
- In het geval van retourzendingen, wordt de waarde van de promotiecode verdeeld over de bestelde artikelen.

* Vouchers voor de nieuwsbrief (10%) en verjaardagen (15%):
- Kunnen gebruikt worden op artikelen in de uitverkoop.
- Kunnen in onze online webshop en onze fysieke Calvin Klein winkels gebruikt worden.