Filteren op

  • Min: € 24,00Max: € 219,90
Je hebt 48 van de 301 artikelen bekeken
01/07
volgende bladzijde

Schoenen & Sneakers voor Heren

Calvin Klein-herenschoenen staan voor modern minimalisme. De strakke sneakers. Stijlvolle sliders. Makkelijke loafers. Met de juiste schoenen krijgt je stijl nieuwe impulsen. Draag sneakers bij je casual essentials voor een relaxte weekendlook. Schuif je sliders aan voor een vleugje modern minimalisme als je thuis blijft. Of upgrade je werkkleding met een paar verfijnde platte schoenen die klasse toevoegen aan je ensemble. Heb je zin in avontuur? Combineer dan CK-laarzen met gescheurde jeans en een bikerjack voor een stoere, edgy look. Met schoenen van Calvin Klein maak je altijd een statement. De collectie herenschoenen is gemaakt van verantwoord geproduceerd leer, zodat je duurzamer kunt shoppen. Calvin Klein-herenschoenen. Voor mannen die op pad gaan.

Hoe maak je suède schoenen schoon?

Om suède schoenen schoon te maken, gebruik je eerst een suèdeborstel of een zachte doek om het vuil voorzichtig te verwijderen. Gebruik vervolgens een suèdegum of een mengsel van water met een beetje azijn om eventuele vlekken te verwijderen. Borstel het suède na behandeling voorzichtig terug naar de oorspronkelijke textuur.

Welke schoenen te dragen naar je werk

Welke schoenen je naar je werk draagt, hangt af van de dresscode en waar je werkt. In een casual zakelijke omgeving zijn loafers of veterschoenen geschikte, stijlvolle opties. Moet je voor je werk de hele dag staan en lopen? Dan zijn comfortabele sportschoenen misschien het beste. Vergeet niet om schoenen te kiezen die schoon en goed onderhouden zijn en passen bij je werkplek, om een professionele indruk te maken.