Filteren op

  • Min: € 34,90Max: € 239,90
Je hebt 48 van de 454 artikelen bekeken
01/10
volgende bladzijde

Schoenen voor Dames

Maak een blijvende indruk met Calvin Klein schoenen voor dames. Originele sandalen. Klassieke sneakers. Hoge hakken bij je zakelijke kleding. Draag een paar sportieve schoenen met casual kleding in het weekend. Of vind de perfecte luxe schoenen voor een speciale gelegenheid. Klaar voor de zomer? Shop espadrilles, sandalen, sliders of slippers met het herkenbare CK-logo. Meer steun nodig? Draag een paar laarzen onder je mini-jurk voor een stoere stijl. De schoenencollectie van Calvin Klein bevat onder andere zwarte en witte schoenen voor dames die gemaakt zijn van meer verantwoord geproduceerd leer. Zo winkel je duurzamer. Calvin Klein schoenen voor dames. Met zorg gemaakt.

Hoe maak je leren schoenen schoon?

Verwijder eerst de veters van je leren schoenen en borstel vervolgens met een zachte schoenborstel al het vuil eraf. Breng met een schone doek een leerreiniger of een mengsel van milde zeep en water aan. Wrijf zachtjes in cirkelvormige bewegingen. Veeg ten slotte het overtollige reinigingsmiddel af met een vochtige doek en laat de schoenen aan de lucht drogen, uit de buurt van directe warmtebronnen of zonlicht.

Zijn schoenmaten voor heren en dames hetzelfde?

Nee, hun schoenmaten zijn niet hetzelfde. De maattabel voor herenschoenen is doorgaans groter dan die voor damesschoenen en er zijn ook enkele kleine verschillen in de manier waarop maten gemeten worden. Wil je je schoenmaat weten? Gebruik onze maattabel voor dames.