LEVERINGSLOCATIES EN -TIJDEN

Wij proberen uw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Voor informatie over de landen waar we naar verzenden, de levertijden, kosten en partners, zie tabel hieronder:

Verzendmethode Verwachte levertijd Verzendkosten
Standaard [PostNL] 2 - 3 werkdagen € 3,95
UPS Express 1 - 2 werkdagen € 6,95
UPS Access Point 2 - 3 werkdagen € 3,95

Houd er rekening mee dat bestellingen die in het weekend of op (officiële) feestdagen worden geplaatst, de eerstvolgende werkdag worden verwerkt. Indien het ons niet is gelukt om uw goederen binnen dit tijdsbestek te leveren, zullen wij u op de hoogte brengen.

We hebben slechts 30 minuten om uw bestelling te wijzigen (product, maat, kleur of adres) nadat deze is geplaatst.

VERZENDING NAAR AFHAALPUNT

Haal je pakket op in 5 eenvoudige stappen. Maak je keuze uit een van de meer dan 3500 afhaalpunten zoals plaatselijke supermarkten, kiosks en tankstations etc. 
De bezorger stuurt je een e-mail zodra je order is verzonden. Je kunt je pakket traceren met het nummer in deze e-mail of via www.ups.com/nl of www.postnl/nl. Zodra het pakket aankomt op het door jou gekozen afhaalpunt krijg je een e-mail. Wacht altijd op deze e-mail alvorens naar het afhaalpunt te gaan.

Het pakket is tot 7 dagen na aflevering beschikbaar voor afhaling op het PostNL afhaalpunt en tot 14 dagen op het UPS afhaalpunt.
Vergeet je identiteitsbewijs niet mee te brengen! (identiteitskaart, rijbewijs of paspoort).
Als het door u gekozen afhaalpunt uw bestelling niet in ontvangst kan nemen, wordt het pakket afgeleverd op het dichtstbijzijnde punt. U wordt altijd per e-mail op de hoogte gesteld van het juiste leveradres.

VOLG UW BESTELLING

U ontvangt een verzendingsbevestigingsmail op het moment dat uw bestelling ons magazijn verlaat. Deze e-mail bevat een link naar de track&trace-gegevens van uw pakket, aangeboden door de vervoerder die uw verzending beheert. Indien om welke reden dan ook de link niet werkt, kunt u het trackingnummer in uw verzendingsbevestigingsmail kopiëren en plakken op de website van de vervoerder www.postnl.be of www.ups.com.

VOLG UW BESTELLING

U ontvangt een verzendingsbevestigingsmail op het moment dat uw bestelling ons magazijn verlaat. Deze e-mail bevat een link naar de track&trace-gegevens van uw pakket, aangeboden door de vervoerder die uw verzending beheert. Indien om welke reden dan ook de link niet werkt, kunt u het trackingnummer in uw verzendingsbevestigingsmail kopiëren en plakken op de website van de vervoerder www.postnl.nl of www.ups.com.

Als je je bestelling in de winkel afhaalt, ontvang je een e-mail zodra deze klaarligt om afgehaald te worden.

VERZENDING NAAR MEERDERE LOCATIES

Wij verzenden momenteel niet naar meerdere adressen. Indien u dezelfde bestelling naar meerdere adressen wilt laten verzenden, raden wij u aan om een aparte bestelling voor ieder adres te plaatsen.

SCHADE

Iedere bestelling die we verzenden vanuit ons magazijn wordt zorgvuldig gecontroleerd. Indien u een beschadigd pakket ontvangt, vragen wij u om contact op te nemen met onze klantenservice.

Voordat u uw levering accepteert, controleer het pakket en de inhoud op mogelijke schade die tijdens de verzending zou kunnen zijn ontstaan.

Het is normaal dat het karton enige slijtage vertoont, echter, indien de schade aanzienlijk is, raden wij u aan om het volgende te doen:

  • Indien de schade gering is, accepteer het pakket maar maak een aantekening van de schade op de leveringsbon, onderteken en dateer het.
  • Indien het karton er ernstig beschadigd uitziet, kunt u uw bestelling weigeren. In deze gevallen dient u onmiddellijk contact met ons op te nemen.

Wanneer u contact opneemt met ons Klantenserviceteam, houd uw bestellingsnummer, artikelnummer en trackingnummer (deze informatie staat in uw verzendingsbevestigingsmail) bij de hand, samen met uw e-mailadres en telefoonnummer.

Wij zullen ons uiterste best doen om uw aankoopbedrag te restitueren zodra wij uw geretourneerde bestelling hebben ontvangen.

Indien u enige schade opmerkt nadat u uw levering hebt geaccepteerd, kunt u uw pakket retourneren met behulp van de bijgevoegde retourstickers. Voor meer informatie over retouren klik hier.