Filteren op

  • Min: € 22,00Max: € 204,00

Naar het strand

Je hebt 48 van de 395 artikelen bekeken
01/09
volgende bladzijde

Badmode voor Dames

Maak deze zomer indruk met Calvin Klein-zwemkleding voor dames. Speelse prints. Opvallende kleuren. Uitstekende pasvormen. Ontspan bij het zwembad of ga naar het strand in iconische bikini's of badpakken van Calvin Klein. Kies uit klassieke zwemkleding met lage rug of druk je stijl uit met een uniek uitgesneden badpak. Onze swimwear voor dames is gemaakt van comfortabele en duurzame kwaliteitsmaterialen, zodat je zonder zorgen van de zon kunt genieten. Toon je rondingen met een Braziliaanse bikini of houd het klassiek met een eendelig badpak. Onze damescollectie omvat badmode-opties voor grote maten en biedt standaard inclusieve maten. Wij vinden dat ieder lichaam het verdient om zich zelfverzekerd en mooi te voelen in zwemkleding. Dat is waar Calvin Klein badmode voor dames voor staat. Voel je op je best op het strand of aan het zwembad.

Waar kan ik zwemkleding kopen?

Je kunt zwemkleding voor dames kopen in de officiële online winkel van Calvin Klein. Wil je graag persoonlijke hulp bij je aankoop? Loop dan binnen bij je dichtstbijzijnde Calvin Klein-winkel of zoek een plaatselijke wederverkoper.

Kun je zwemkleding retourneren?

Ontevreden over je aankoop? Je kunt je badkleding in dezelfde staat als bij aankoop en met de originele labels binnen 60 dagen retourneren. Hoe kun je je artikel retourneren? Lees ons beleid voor retourneren en terugbetaling.