Filteren op

  • Min: € 24,00Max: € 69,90

Riemen voor Dames

Loop er goed bij met de designerriemen voor dames van Calvin Klein. Fraai leer. Chique texturen. De iconische CK-gesp. Kies uit leren en kunstleren riemen die je look zullen verbeteren. Maak je werkoutfit compleet met een elegante leren riem. Draag hem met een nette broek, hakken en een blazer. Of maak een opvallend statement met een riem met CK-logo. Draag deze met leggings en een wollen trui als je met vrienden hebt afgesproken in de stad. Sommige leren riemen van CK zijn omkeerbaar, dus je kunt je look gemakkelijk veranderen. Calvin Klein-riemen voor dames. Blijf in control.

Hoe werken de omkeerbare riemen van Calvin Klein?

Sommige leren riemen van CK zijn omkeerbaar. Dit betekent dat je kunt wisselen tussen de twee kanten om je look in een handomdraai te veranderen. Trek gewoon aan de gesp, draai deze om en keer de leren riem om om de andere kant naar buiten te dragen. Je hebt dus eigenlijk twee riemen in één.

Hoe bepaal je de maat voor een damesriem?

Om de riemmaat van een vrouw te meten, heb je een meetlint en haar taillemaat nodig. Wikkel eerst het meetlint rond de taille en zorg dat het lint goed aansluit, maar niet te strak zit. Lees vervolgens de meting van het meetlint af. Tel 10 tot 15 centimeter op bij de meting om de riemmaat te bepalen.