Filteren op

  • Min: € 70,00Max: € 140,00

Parfums voor Dames

Trakteer jezelf of een geliefde op een Calvin Klein-parfum voor dames. Vrouwelijke luchtjes. Opvallende parfums. Verleidelijke geuren. Kies uit een reeks unieke luchtjes voor de moderne vrouw. De Calvin Klein-collectie damesparfums bevat kenmerkende geuren als CK One, Defy en Eternity. Draag je favoriete eau de toilette met een nette broek en een blazer op een werkdag. Maak je outfit af met hakken en een tote bag. Of spray wat frisse eau de parfum om op je volgende afspraakje op je best te ruiken. Met een eenkleurige co-ord-set en stevige laarzen maak je een coole en zelfverzekerde indruk. Wist je dat Calvin Klein in de jaren 90 pionier was op het gebied van uniseks geuren? Koop ook een luchtje voor hem. CK-parfums voor dames. Doe mee met de geurrevolutie.

Waar moet je parfum op spuiten?

Om parfum effectief aan te brengen, spuit je het op de binnenkant van je polsen en op plekken waar lichaamswarmte en natuurlijke oliën de geur kunnen versterken. Dit zijn onder andere je polsen, nek, borstkas en de binnenkant van je ellebogen en knieën. Gebruik niet te veel; een beetje is genoeg. Spuit niet rechtstreeks op je kleding, om vlekken of schade te voorkomen.

Hoe laat je parfum langer hangen?

Om je parfum langer te laten hangen, begin je met het hydrateren van je huid met een ongeparfumeerde lotion, zodat het beter blijft zitten. Houd een spuitafstand aan van 15 tot 20 centimeter. Wrijf je polsen nooit tegen elkaar na het aanbrengen.