Filteren op

  • Min: € 11,00Max: € 49,90

Slips voor Dames

Ontdek de iconische collectie slips voor dames van Calvin Klein. Zachte stoffen. Verleidelijke details. Sexy stijlen die je vormen laten zien. Shop naadloze slips uit onze Invisibles-collectie. Of toon je speelsheid met kleurrijke strings. Ga voor een nonchalante look met een damesboxershort onder een paar baggy jeans. Of bekijk onze collectie luxe lingerie voor speciale gelegenheden. Kies uit slips met een hoge taille, Brazilian slips of hipsters en vind een pasvorm die voor jou werkt. Calvin Klein-slips voor dames – ondergoedessentials voor het leven.

Hoe vouw je onderbroeken op?

Om je onderbroeken netjes op te bergen, vouw je ze in drieën door de linkerkant naar het midden te vouwen en vervolgens de rechterkant over de linkerkant te leggen. Vouw nu het kruis omhoog tot aan de tailleband en draai de onderbroek om, zodat alleen de tailleband zichtbaar is.

Wat is het verschil tussen onderbroeken met een hoge taille en onderbroeken met een lage taille?

Onderbroeken met een hoge taille vallen hoger in de taille, bieden meer bedekking en zorgen voor een gestroomlijnde taille. Slips met een lage taille vallen lager op de heupen, waardoor meer huid rond de taille zichtbaar wordt. Waar onderbroeken met een hoge taille een retro-charme hebben, zorgen onderbroeken met een lage taille voor een modernere look.