Filteren op

  • Min: € 99,90Max: € 199,90

Weekendtassen Voor Heren

Ontdek de essentiële collectie reistassen voor heren van Calvin Klein. Veel opbergruimte. Veilige sluitingen. Stevige handvatten en schouderbanden. Met een weekendtas van CK kun je je spullen in stijl meenemen. Bereid je voor op een kort uitje of weekendje weg en houd je spullen veilig tijdens je reis. Pak je CK-boxershorts, toiletartikelen en T-shirts in om jezelf fris en stijlvol te houden. Stop er een paar comfortabele slippers, een zonnebril en een handdoek bij om altijd klaar te zijn voor het strand. Met de ruime compartimenten en opbergvakken houd je alles gemakkelijk op orde en binnen handbereik. Draag je reistas aan de handvatten, gebruik de verstelbare schouderband of bevestig hem aan je koffer met een slimme hoes. Deze weekendtassen bieden meerdere manieren om je benodigdheden mee te nemen. Reistassen van Calvin Klein. Voor de moderne man onderweg.

Wat zijn duffle bags?

Duffle bags zijn grote, cilindervormige tassen die meestal gemaakt zijn van canvas of synthetische materialen met een ritssluiting en dubbele handvatten. Ze zijn ontworpen om een groot aantal spullen in op te bergen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor reizen, sporten en overnachtingen.

Wat pak je in voor een weekendje weg?

Houd bij het inpakken voor een weekendje weg altijd rekening met de duur en de bestemming. Pak over het algemeen een paar veelzijdige outfits in, waaronder comfortabele kleding, ondergoed en sokken, samen met toiletartikelen, benodigdheden in reisformaat, een lichtgewicht jack of sweater en eventueel benodigde elektronica of opladers. Vergeet ook niet essentiële zaken zoals identiteitspapieren, geld en andere specifieke zaken die verband houden met je geplande activiteiten, zodat je alles bij je hebt voor een aangenaam weekendje weg.