FAQ

Kortingen, vouchers en cadeaukaarten

Promotie codes, informatie over sale en het gebruik van vouchers.

Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je een welkomstvoucher met 10% korting. De code wordt per e-mail gestuurd naar het adres dat je hebt gebruikt om je in te schrijven. In deze e-mail vind je ook de voorwaarden voor het gebruik van je voucher.

Op je verjaardag ontvang je per e-mail een voucher met 15% korting, als cadeau van ons om het te vieren. Dezelfde regels als voor je welkomstvoucher gelden voor je verjaardagsvoucher.

Je kunt je welkomst- en verjaardagsvoucher gebruiken op onze officiële website en in onze winkels. Gebruik de winkelzoeker om een winkel bij jou in de buurt te vinden.

Als je voucher niet werkt, heeft dat misschien te maken met:

  • Je kunt je voucher alleen gebruiken op de officiële website van Calvin Klein
  • De vouchercode werkt alleen als het totale orderbedrag hoger is dan de waarde van de promocode
  • De voucher kan niet worden gerestitueerd
  • De voucher kan niet worden ingewisseld als de bestelling (geheel of gedeeltelijk) wordt geretourneerd
  • De voucher kan niet worden gebruikt in combinatie met artikelen in de sale, of met andere acties

Het is ook goed om te weten dat:

  • Je kunt je code invoeren door te klikken op 'Voer je promocode in' op de winkelmand-pagina en klik dan op 'Toepassen'.
  • Je kunt slechts één promocode per bestelling gebruiken (tenzij anders vermeld)
  • In geval van retourzendingen wordt de waarde van de promocode evenredig verdeeld over de geretourneerde artikelen (als een deelbestelling wordt geretourneerd)

 

Ja, uw bestelling kan binnen 120 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Lees meer over artikelen retourneren in ons Retourbeleid.

Cadeaukaarten kunnen op dit moment alleen in onze winkels worden gekocht. Vind een winkel bij u in de buurt.

Als een promocode niet werkt op een artikel, is dat meestal omdat het artikel in de sale is (of onder een andere actie valt die uw promocode uitsluit).
Een andere reden kan zijn dat de promocode is verlopen. In dat geval kan hij niet worden gebruikt of vervangen. Als u denkt dat er een ander probleem is met uw promocode, neem dan contact met ons op zodat een klantenservicemedewerker u verder kan helpen.

Meer hulp nodig?

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zondag 8u tot 20u.