Filteren op

  • Min: € 20,00Max: € 204,00
Je hebt 48 van de 279 artikelen bekeken
01/06
volgende bladzijde

Tassen & Accessoires Voor Dames

Ontdek de collectie damestassen en -accessoires van Calvin Klein. Minimalistische designs. Duurzame materialen. Moeiteloze elegantie. De tassen en accessoires van CK vullen moeiteloos elke outfit aan. Draag een klassieke handtas bij je feestjurk voor een avondje uit, een clutch voor een speciale gelegenheid of een praktische totebag om mee te winkelen. Maak je dagelijkse outfit compleet met prachtige sieraden, stijlvolle hoeden en zonnebrillen die modieus en praktisch tegelijk zijn. Met de juiste accessoires kun je altijd uitdrukking geven aan je stijl. De collectie CK-damestassen bevat gerecyclede materialen en meer verantwoord geproduceerd leer. Zo zetten we stappen naar een duurzamere toekomst. Tassen en accessoires van Calvin Klein. Voor vrouwen die weten wat ze waard zijn.

Hoe draag je accessoires?

Om accessoires effectief in te zetten, kies je stukken die je outfit aanvullen zonder te overheersen. Houd de gelegenheid in gedachten en streef naar een uitgebalanceerde combinatie van sieraden, hoeden, petten, zonnebrillen en tassen die je look een persoonlijk tintje geven.

Hoe vervang je een schouderband?

Om een schouderband te vervangen, controleer je eerst het type bevestiging op je tas en koop je een geschikte vervangende band. Maak de oude schouderband voorzichtig los en bevestig de nieuwe band stevig volgens de instructies of met behulp van gangbare bevestigingsmethoden zoals clips of naaien.