Filteren op

  • Min: € 24,00Max: € 54,90

Bikini's voor Dames

Laat je zien op het strand deze zomer, met jouw keuze uit de iconische bikini's van Calvin Klein. De collectie heeft diverse modellen en prints met uitstekende pasvorm. Kies uit damesbikini in schattige pastels of opvallende kleuren, of ga voor klassiek zwart en wit als dat je meer aanspreekt. Heb je een zwak voor nostalgisch en vintage? Dan is de retro-geïnspireerde look zeker iets voor jou, met een hoge taille die extra flatteert en meer bescherming tegen de zon biedt. Wil je juist wat brutaler? Probeer dan onze sexy Braziliaanse bikini waarin je mooie rondingen smaakvol tot hun recht komen. Wie van chique houdt, slaagt ongetwijfeld met een bandeaubikini voor een verfijnde, elegante uitstraling. CK-bikini zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor comfort en duurzaamheid, zodat je zorgeloos kunt genieten van de zon. De Calvin Klein-badpak collectie voor dames is ook verkrijgbaar in plus size en standaard gericht op inclusieve maten. Omdat we geloven dat schoonheid in alle vormen en maten komt. Calvin Klein-bikini voor dames. Laat je zelfvertrouwen volop schitteren.

Waar koop ik bikini's?

Je kunt de iconische bikini's voor dames van CK online kopen in de officiële Calvin Klein-webshop, bij een plaatselijke wederverkoper of in een Calvin Klein-winkel bij jou in de buurt.

Hoe knoop je een bikinitopje?

De manier waarop je een bikinitopje knoopt, varieert afhankelijk van de stijl van de bikini. Een algemene tip is echter om de bandjes stevig genoeg vast te knopen, zodat het topje op zijn plaats blijft zitten, maar niet zo strak dat het ongemak of striemen op de huid veroorzaakt.