Filteren op

  • Min: € 49,00Max: € 139,90

Tapered Jeans voor Heren

Ontdek de essentiële collectie tapered jeans voor heren van Calvin Klein. Tijdloos. Gedistingeerd. Veelzijdig. Kies uit een reeks klassieke stijlen in zwart, blauw, denim en grijs. Combineer een slim tapered jeans met een polo en mocassins voor een gepolijste uitstraling. Of draag een gescheurde jeans met een grafisch T-shirt en een los vallend denim jack op een casual dagje uit. Maak de look af met hoge sneakers of stoere laarzen voor een urban-geïnspireerde outfit. De Calvin Klein-collectie tapered fit jeans voor heren bevat gerecycled katoen, om stofafval tot een minimum te beperken. Zo dragen we bij aan een lagere ecologische voetafdruk. Calvin Klein. Tapered fit jeans die de tand des tijds kunnen doorstaan.

Wat zijn tapered fit jeans?

Tapered fit jeans zijn spijkerbroeken die geleidelijk aan smaller worden vanaf de heupen tot aan de enkels, waardoor een gestroomlijnd silhouet ontstaat. Tapered jeans hebben een meer getailleerde look in vergelijking met straight jeans, waardoor ze een modieuze, flatterende pasvorm hebben.

Zijn tapered jeans in de mode?

Ja, tapered fit jeans zijn momenteel in de mode en niet meer weg te denken uit de garderobe van de moderne man. Hun getailleerde maar comfortabele pasvorm past bij veel outfits. Dit maakt ze tot een tijdloos type jeans voor heren.