Filteren op

  • Min: € 24,00Max: € 49,90

Push-up Bh's

Ga voor een mooier decolleté met een Calvin Klein push-up bh. Voel je sterk. Voel je sexy. Voel je ondersteund. Voorgevormde bh's van Calvin Klein zorgen voor comfort en vertrouwen en tegelijkertijd een sexy en gelifte look. Kies uit verschillende kleuren van knalblauw en prachtig roze tot klassiek zwart en wit. Een push-up bh zonder beugel is ontworpen om er zelfs onder de strakste T-shirts onopvallend uit te zien. Combineer ze met naadloze strings die niet zichtbaar zijn onder leggings of draag ze met slips met hoge taille die je rondingen vieren. De collectie damesondergoed van Calvin Klein omvat opties voor grote maten en biedt standaard inclusieve maten. Elk lichaam verdient het om zich mooi te voelen. Kies daarom jouw favoriete exemplaar van onze Calvin Klein beugelloze push-up bh's. Gemaakt om je zelfvertrouwen een boost te geven.

Wat is een push-up bh?

Een push-up bh is een bh met vulling die bedoeld is om je borsten te liften. Hierdoor lijkt het alsof je een vollere buste hebt en krijg je een groter decolleté.

Hoe werkt een push-up bh?

Een push-up bh geeft je borsten wat extra lift en compressie. Ze zijn gevuld en hebben beugels en cups die schuin staan om je borsten omhoog en naar elkaar toe te duwen, zodat ze er voller en geaccentueerder uitzien.