Filteren op

  • Min: € 49,00Max: € 129,90

Skinny Jeans voor Heren

Ontdek de collectie skinny jeans voor heren van Calvin Klein. Slank. Modern. Veelzijdig. Deze jeans gemaakt van hoogwaardige stretch-denim zorgen voor een gestroomlijnde pasvorm die de natuurlijke contouren van je lichaam benadrukt. Voor een casual weekendlook combineer je een gescheurde skinny jeans met een grafisch T-shirt en sneakers. Of draag je zwarte skinny jeans of witte skinny jeans met een overhemd en leren schoenen voor een avondje uit. Voor een meer ontspannen uitstraling kies je voor een super skinny jeans en een hoodie of sweater. Maak je look af met een opvallend horloge of een zonnebril. De collectie skinny jeans voor heren van Calvin Klein is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de moderne man en tegelijkertijd de impact op het milieu te beperken. Met de juiste denimverzorging gaat je Calvin Klein skinny jeans jarenlang mee. Skinny jeans voor heren. Ga voor de perfecte pasvorm.

Zijn skinny jeans nog steeds in de mode?

Skinny jeans werden populair in het begin van de jaren 2000, toen hun nauwsluitende pasvorm een mainstream trend werd. Aangezien millenniummode met een sterke comeback bezig is, zijn skinny jeans nog steeds in de mode.

Wat te dragen bij een zwarte skinny jeans?

Zwarte skinny jeans zijn zeer veelzijdig. Combineer ze met een fris wit overhemd en enkellaarzen als onderdeel van je zakelijke outfit of met een grafisch T-shirt en sportschoenen voor een casual stijl. Maak je look compleet met bijvoorbeeld een beanie en een zonnebril.