De Denim
Discussie

CKunfiltered Jeans. Een mini-serie
met Fashion Stylist Nell Kalonji.

#CKunfiltered Jeans

Nineties straight. Hoge taille. Dubbel denim. Wijde pijp. Versleten. Cropped. De mogelijkheden met denim zijn eindeloos. Hetzelfde geldt voor de styling ervan. In een zesdelige serie met fashion stylist Nell Kalonji verkennen we de denimwereld en de iconische fits zoals de mom jeans, boyfriend jeans, skinny jeans, en meer.

Leer meer over de verschillende kleuren denim, van zwart tot roze. En hoe je de pijp omslaat, verschillende wassingen combineert, en welke schoenen je erbij draagt voor de gelegenheid. Ontdek CKunfiltered Jeans. De guide waarmee je alles uit je denim haalt.

De Films

De Mom. De Skinny. De Boyfriend. Gekleurde Jeans. Onder de Knie. Zomer Jeans. Een Denim Discussie Verdeeld Over Zes Afleveringen.

Nell Kalonji, Fashion Stylist

"Mijn moeder kleedde me voor het eerst in dubbel denim toen ik vier jaar oud was. Sommige mensen vinden het mixen van verschillende wassingen not done, maar ik vind dat juist het allerleukste."
 

De in Londen gevestigde stylist Nell Kalonji is een denimfanaat. Ze werkt al meer dan 12 jaar in de mode-industrie en haar werk is te vinden in AnOther Magazine, Dazed & Confused, LOVE, Modern Matter, British en New York Times Style Magazine. In een mini-serie - CKunfiltered Jeans - beantwoord Nell de meest prangende vragen over fit, wassing, kleur en styling. Ze helpt je de perfecte jeans te vinden voor elke shape en elk moment.