De Nieuwe Voedingsbeha

Nieuwe mama’s, opgelet.

Voedingsbh's

Maak kennis met onze eerste Calvin Klein voedingsbh voor nieuwe moeders, en toekomstige moeders. Het is voorzien van extra ondersteuning en cups die je los kan maken voor het geven van borstvoeding, evenals verwijderbare pads die een lichte lift bieden terwijl de bh langer beschermd blijft. Onze voedingsbh's zijn gemaakt van onze karakteristieke stretchkatoen modal (net als de klassieke Calvin Klein bralette) en passen zich comfortabel aan de veranderde lichaamsvorm aan tijdens de zwangerschap, en daarna.

De Voedingsbeha

Kijk Nu

Bra Talk

Ontdek hoe jij je perfecte bh-fit vindt, en meer.

Over de Voedingsbh van Calvin Klein.

Deze Calvin Klein voedingsbh heeft clip-down cups om het geven van borstvoeding gemakkelijk te maken en een uitschuifbare band om de maat te kunnen veranderen. Het is ontworpen om ondersteuning te bieden tijdens en na de zwangerschap.

Waarom zou je een voedingsbh nodig hebben?
In vergelijking met een traditionele bh, zijn voedingsbh’s handig om een meer aanpasbare, moeiteloze pasvorm te bieden. De Calvin Klein voedingsbh is gemaakt van modern katoen, een zacht, stretchmateriaal dat naadloos met het lichaam meebeweegt. Voor maximale comfort is de Calvin Klein voedingsbh van kantoen ontworpen zonder beugels en heeft het een iconische logoband onder de buste voor lichte ondersteuning.

Kun je een gewone bh dragen tijdens het geven van borstvoeding?
Hoewel je een gewone bh kunt dragen, biedt een voedingsbh een meer praktische oplossing voor moeders die borstvoeding geven dankzij de functionele en gebruiksvriendelijke beugelcups. De cups van de Calvin Klein voedingsbh zijn voorzien van uitneembare pads om eventuele lekkages op te vangen.

Ontdek de allereerste voedingsbh van Calvin Klein voor een voedingsbh die comfort, functionaliteit en een moderne stijl biedt. Voor meer Bra Talk-inhoud, ontdek Wat is een bralette en hoe draag je het?