BLACK LIVES MATTER

We zijn diepbedroefd en woedend door de recente moorden op George Floyd, Ahmaud Arbery, Breonna Taylor, Riah Milton en Dominique 'Rem'Mie' Fells. Deze tragische en zinloze moorden, zoals vele andere, zijn een pijnlijke herinnering aan de structurele ongelijkheid en racisme dat aanwezig is in Amerika.

Calvin Klein is opgericht volgens gedurfde en progressieve idealen. We verleggen grenzen en zijn tegen ideeën en attitudes, die positieve ontwikkelingen tegengaan. We geloven in zero tolerance tegen onrecht, haat en ongelijkheid. Maar we moeten meer doen om onze stem te laten horen voor mensenrechten, die onze community, bondgenoten en klanten aangaan. We bouwen samen aan een organisatie waar een open en eerlijk dialoog in combinatie met voorlichting gestimuleerd wordt. Een organisatie waar we onze stem gebruiken voor dat wat juist is.

Het is van cruciaal belang dat we diversiteit bij Calvin Klein vergroten. We werken eraan – en zullen dit blijven doen – om gelijkheid binnen onze teams en communities te bevorderen. Maar we zijn er nog niet. Daarom werken we aan het creëren van ontwikkelingsprogramma’s voor ondervertegenwoordigde werknemers en de ontwikkeling van manager skills en verantwoording. Daarnaast zijn we onze personeelswerving en werkmethodes verder aan het verbeteren om diversiteit te bevorderen. We moeten de communities waar we leven en werken beter representeren.

We zijn toegewijd om producten en services te ontwikkelen, die de ervaring van onze diverse klanten verbeteren. We werken er continu aan om ervoor te zorgen dat onze marketing een volledig spectrum aan etnische groepen, rassen, lichaamstypes, genderidentiteiten en expressies representeert.

Calvin Klein heeft, samen met moederbedrijf PVH Corp., donaties gedaan aan onder andere de NAACP Legal Defense & Education Fund en de ACLU, en zal financiële bijdragen blijven leveren aan doelen die discriminatie en ongelijkheid tegen gaan.

Met de input van onze community en teams blijven we nadenken hoe we ons kunnen inzetten tegen systematisch racisme, ongelijkheid en onrecht en zijn we solidair met de Zwarte community.

Black Lives Matter.