De Strapless Bh

De beste strapless bh is de bh die blijft zitten.

Een Strapless Bh Die Blijft Zitten

Hoe zorg je ervoor dat een strapless bh omhoog blijft? En niet snijdt? Wij introduceren: onze nieuwe strapless bandeau-bh. Het blijft goed zitten en snijdt niet; ideaal voor een jurk met open rug. Doordat het speciaal is ontworpen met siliconenvrije technologie, krijgt het grip van de hele band zodat de ondersteuning gelijkmatig wordt verdeeld. Dit resulteert in minder rode striemen, minder kans op dat de bh wegglijdt en een algehele verbeterde pasvorm. Bovendien heeft het een verborgen zijsluiting voor een strakke rug in bandeaustijl, perfect voor open rug jurken.

De Strapless Bh

Kijk Nu

Shop Strapless Bh’s

44,90 €
Strapless bh
44,90 €
Strapless bh
44,90 €
Strapless bh
44,90 €
Strapless bh
44,90 €
Strapless bh - Perfectly Fit Flex

Bra Talk

Ontdek hoe jij je perfecte bh-fit vindt, en meer.

Wat Is een Strapless Bh?

Een strapless bh is ontworpen om zonder bandjes te worden gedragen. De strapless bh moet omhoog blijven, ondersteuning bieden, comfortabel zitten en er glad uitzien onder kleding. Het is een hardwerkende bh.

Hoe blijft een strapless bh omhoog?
Veel strapless bh’s hebben ontwerpkenmerken zoals siliconen of rubberen strips om het afzakken en wegglijden te voorkomen. De strapless bandeau-bh van Calvin Klein is anders; het maakt gebruik van de grip die in de hele band is geweven. Zo kan het een gelijkmatige verdeling van ondersteuning en een soepele pasvorm dat als een tweede huid aanvoelt garanderen. Alle strapless bh's van Calvin Klein worden geleverd met afneembare bandjes, waardoor de bh veelzijdig is.

Zijn strapless bh's comfortabel?
Strapless bh’s moeten ondersteuning en comfort bieden. Is dit niet het geval? Dan kan de maat van de band of cup verkeerd zijn. Bekijk de Calvin Klein bh-tabel om de juiste bh-maat te vinden.

Hoe draag je een strapless bh?
Met bijna elke top of jurk, inclusief kledingstukken die off-the-shoulder zijn of rugloze silhouetten bevatten – dit maakt het een favoriete bh voor bruiden. De Calvin Klein strapless bandeau-bh heeft een sluiting aan de zijkant, waardoor een outfit met open rug perfect wordt afgewerkt.

Voor een ondersteunende strapless bh die blijft zitten, bekijk de Calvin Klein collectie damesondergoed en bh's. Voor meer Bra Talk, bekijk Wat is een voedingsbh?