Filteren op

  • Min: € 69,00Max: € 199,90

Sandalen voor Dames

Til je zomergarderobe naar een hoger niveau met Calvin Klein-sandalen voor dames. Opvallend. Stijlvol. Ondersteunend. Stap in de spotlights met sleehakken waarmee je je onderscheidt van de massa. Combineer sandalen met CK-logo met een mini-jurkje en een vissershoed voor een modieuze outfit. Of ga voor een ontspannen maar stijlvolle look met funky platte sandalen, ideaal voor een relaxte wandeling of een dagje op het strand. Combineer ze met je favoriete bikini of zwempak in de iconische CK-stijl of draag ze met een croptop en een denim short voor een relaxte vibe. Kies uit veelzijdige neutrale tinten of ga voor funky kleuren om je stijl uit te drukken. De damessandalen uit de collectie van Calvin Klein zijn gemaakt van gerecyclede materialen en verantwoord leer, zodat je een statement kunt maken terwijl je aan de planeet denkt. Calvin Klein sandalen voor dames. Draag ze met zelfvertrouwen.

Hoe moeten sandalen passen?

Sandalen moeten comfortabel zitten, met ongeveer een halve centimeter ruimte voor je langste teen en een goede, maar niet te krappe pasvorm aan de zijkanten en achterkant van je voet. Zorg ervoor dat je hiel in het midden van de hielcup zit voor een goede ondersteuning en om uitglijden te voorkomen.

Hoe loop je Calvin Klein sandalen in

Om je sandalen in te lopen, begin je met ze korte tijd te dragen in een gecontroleerde omgeving. Draag ze geleidelijk aan steeds wat langer. Je kunt de riempjes ook voorzichtig buigen of een leerbehandelingsmiddel gebruiken om het materiaal zachter en flexibeler te maken.